Junge Uni

Junge Uni: aanmelden voor het Wintersemester 2019/2020 vanaf 02.09.2019

De Junge Uni in Bocholt start in september in het wintersemester 2019/2020. Vanaf maandag 2 september kunnen alle Nederlandse en Duitse kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar zich aanmelden voor de verschillende aanbiedingen: www.juboh.de. Op de website kan gedetailleerd gezocht worden naar onder andere verschillende titels, expertises (Wiskunde, Informatica, Natuurwetenschappen, Techniek), cursusvormen, leeftijdsklassen, docenten en tijdvensters.

De cursussen, workshops en excursies worden allemaal omschreven: de concrete data, de tijden, de plaats en de kosten de benodigde materialen staan er op. Daarbij zitten onder andere de Maker Space-cursus met Nederlandse docenten, coöperatiebijeenkomst in Innovatiecentrum Ulft voor Duitse en Nederlandse jongeren en een excursie naar het “Bocholter Handwerksmuseum”. Het aantal deelnemers is begrenst. Aanmeldingen zijn alleen mogelijk op de Homepage (www.juboh.de)

Achtergrond: JUNGE UNI in Bocholt

Het project Leonardo da Vinci innovation wordt door het INTERREG-Programma Duitsland-Nederland doorgevoerd en met 859.670 euro dor de Europese Unie, provincie Gelderland, en de MWIDE NRW gefinancierd.

This post is also available in: Duits