Online Seminar: “Succesvol de Duitse markt betreden” door STRICK Rechtsanwälte und Steuerberater, het Internationaal Netwerkbureau en de Grenzhoppers Business School

8 februari organiseert de Grenzhoppers Business School in samenwerking met STRICK Rechtsanwälte und Steuerberater en het Internationaal Netwerkbureau een online seminar:

“Succesvol de Duitse markt betreden”

Duitsland is dé handelspartner voor Nederland. De belangrijkste exportproducten zijn elektrische apparaten, groenten en fruit. Maar ook producten uit andere branches doen het erg goed.

De Duitse handelspartner is professioneel en staat over het algemeen positief tegenover samenwerking. Zakendoen in Duitsland biedt over het algemeen veel kansen. Als men de zakelijke cultuur goed begrijpt en daar handig op inspeelt, en als meer weet over het belastingstelsel, de juridische aspecten kent en weet hoe u met personeel in Duitsland aan de slag kunt, dan is de Nederlandse ondernemer zijn internationale concurrent een aantal stappen voor.

In dit online seminar gaan we in op algemene zaken waar u als ondernemer aan moet denken als u de Duitse markt betreedt! In het seminar worden onderwerpen besproken als:

  • Rechtsvormen;
  • Bescherming van merk- en auteursrechten;
  • Arbeidsrecht;
  • Belasting (-tarieven);
  • Oprichting en financiering;
  • Taal & Cultuur.

 

Kosten: Gratis

Datum: 8 februari 2021

Tijd: 14:00 – 15:00/15:30

Spreker: STRICK Rechtsanwälte und Steuerberater

Organisator: De Grenzhoppers Business School

Moderator: Simon Boeing-Messing, Internationaal Netwerkbureau