Zoeken

Informeren commissie Mozer


Zoals in een van onze eerdere posts al verteld is, zijn de Grenzhoppers zijn samen met Hogeschool Saxion het initiatief achter de Gren(z)spas(s) / Grenszapp gestart. Dit initiatief heeft zich in 2021 geresulteerd in een onderzoek.

Het resultaat van het onderzoek is in eerste instantie een Gren(z)spas(s) in Hardcopy-vorm. Deze pas wordt in de toekomst onderdeel van een hybride Grensz- App. Er is al veel ervaring met deze passen in verschillende toeristische gebieden in het buitenland.

Het doel van de Gren(z)spas(s) en Grenz- App is om bezoekers van de grensregio te informeren naar de diverse mogelijkheden. Het gaat hier om het totale aanbod van ondernemers, culturele instellingen, detailhandel en evenementen.

Gister is hierover gepresenteerd bij de Commissie Mozer van de Euregio door Bernou Wagenaar en Anna van Wezel. Het doel was om de Commissie een update te geven over de stand van zaken!